gtag('config', 'UA-123353326-1');
 
 

Schildercursus

Teken- en schildercursus

Wil je graag (beter) leren tekenen en/of schilderen, je techniek aanscherpen of een nieuwe ontwikkelen? Dan ben je bij Atelier Artzinnig aan het juiste adres. Ik bied diverse cursussen voor beginners en gevorderden aan. Als creatieve coach neem ik je mee in je eigen creatieve proces waarbij jouw werk, kunsten en handtekening centraal staan.

Beginners

Er gaat niets boven een goede basis! Dat is dan ook het eerste waar we aan gaan werken. Dat doen we aan de hand van (individuele of gezamenlijke) opdrachten die steeds meer specifiek en complexer worden. Op deze manier ontdekken we samen welke manier van tekenen en schilderen het best bij je past. Aan het einde van de cursus beheers je een aantal technieken en weet je welke stijl je verder wilt ontwikkelen.

Gevorderden

Je basis staat, tijd voor verdieping of verbreding. Als ‘ervaren’ tekenaar of schilder kun je kiezen om deel te nemen aan een opdracht of om met je eigen idee en techniek aan de slag te gaan. Ik help je graag bij het maken van deze keuze. Sterker nog… als je er voor open staat, zal ik je vooral prikkelen om nieuwe paden te bewandelen. Uiteraard laat ik je tijdens de cursus niet los, ik begeleid je daar intensief bij!

Intake

Om je zo goed mogelijk te kunnen coachen, maak ik graag kennis met je. In een persoonlijk intake-gesprek bespreken we of en wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen en wat je wilt bereiken op het gebied van tekenen en schilderen. Natuurlijk sturen we onderweg bij als dat wenselijk is!

Materialen o.a.

Acrylverf, olieverf, aquarel, potlood, inktpen, houtskool, pastelkrijt, stiften, ecoline (geheel naar eigen keuze)
 

Technieken o.a.:

Penseelstreken
Nat in nat
Toepassen tonen (contrast, schaduw- en lichttonen)
Kleuren mengen
Arceren

Schilderen met paletmes
Compositie
Perspectief

Stijlen o.a.

Modern
Romantisch
Stilleven
Portret
Abstract
Urban drawing / Urban sketching

Cursusdata

Deze cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van ieder 2,5 uur. 
Elke cyclus wordt afgesloten met een gezellige happening in het Artzinnig Atelier (in de buurt van Breda), dat dan voor een zaterdag- of zondagmiddag wordt omgetoverd tot expositieruimte. Als cursist krijg je dan de mogelijkheid om - onder het genot van een hapje en een drankje - je eigen kunst te exposeren aan familie en vrienden. De cursus wordt gegeven op woensdagavond, donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag en op zaterdagochtend.
Wil je meteen starten? Wat leuk, dat is mogelijk! Je kunt tussentijds instromen. Neem via het onderstaande formulier contact met me op.

Locatie

Deze cursus vindt plaats in Atelier Artzinnig.

Prijs

De cursusprijs bedraagt € 180,00 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met lekkers en de expositie. 

Deelname

Deelname geschiedt op basis van individuele inschrijving.

Informatie

Neem voor meer informatie over deze cursus contact met me op.
 
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Aanmelden voor:*
 

Ook leuk om te doen:

Artzinnig Bedrijfsuitje creatieve workshop

Artzinnig Workshop schilderen

Artzinnig Smakelijk schilderen

Artzinnig Tekenles

Artzinnig Workshop Powertex

Artzinnig Cursus tekenen en schilderen

Artzinnig cursus tekenen en schilderen

Artzinnig cursus tekenen en schilderen

Artzinnig cursus tekenen en schilderen

Artzinnig cursus tekenen en schilderen

Artzinnig cursus tekenen en schilderen