gtag('config', 'UA-123353326-1');
 
 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

Mijn naam is Ilona de Koning, creatief coach en kunstenaar van beroep. Creativiteit zit in mijn bloed, het geeft me rust en ontspanning en is de rode draad in mijn leven.
Zo heb ik een opleiding mode & kleding gevolgd, heb ik gewerkt als vormgeefster, stylist en visual merchandiser en ben ik illustrator. Daarnaast geef ik diverse teken- en schilderlessen, zowel aan particulieren (individueel en in gezelschap) als aan bedrijven.

Atelier Artzinnig

Daarnaast heb ik diverse opleidingen gedaan op het gebied van tekenen, schilderen en Power-tex. Ik ben een echte alleskunner en beheers verschillende technieken en stijlen. Wat dat betreft is mijn creativiteit echt grenzeloos. Deze diversiteit typeert mij als persoon. Ik heb een brede interesse. Niet alleen in kunst, ook in mensen. Daarom heb ik besloten om mijn creativiteit te delen via mijn Atelier Artzinnig.

Doe alsof je thuis bent!

Ik heb bewust gekozen voor een huiselijke sfeer in mijn atelier. Niet alleen omdat die sfeer mij het beste past, ook omdat ik je graag op je gemak stel. Want hoe meer jij je op je gemak voelt, hoe meer je van jezelf kan laten zien. Want ik weet inmiddels dat in elk persoon stiekem een kunstenaar schuilt.
Vanuit mijn atelier geef ik ook les en workshops op locatie. Dat kan een ruimte zijn of een bijzondere plek. Buiten of binnen… mij is niets te gek! Waar we ook zijn, ik zorg hoe dan ook altijd voor een ‘doe-alsof-je-thuis-bent-sfeer’.

Meer weten over mijn creatieve achtergrond? Bekijk dan mijn CV.

Opleidingen/cursussen
- Opleiding reclametekenen Antwerpen - ambachtelijk leren tekenen en schilderen: alle technieken (verf, potlood, krijt, inktpen)
- Diverse opleidingen/cursussen gevolgd: aquarelleren, portretten, Pop-Art, illustreren, perspectief tekenen, digitaal vormgeven (Apple)

Ervaringen
- Coach teken- en schilderles sinds januari 2015
- Assistent binnenhuisarchitect Victor Boeren Oosterhout: maken van collages/interieurtekeningen
- Vormgever Studio Ahrend Kantoorinrichting
- Eigenaar van Feestzinnig.nl geweest samen met compagnon Ivonne (van 2010 t/m 2015 )
- Organiseren van evenementen bij bedrijven, instellingen en particulieren:  veel creatieve workshops gegeven

Voor wie?

Atelier Artzinnig biedt workshops, korte - en langlopende cursussen aan voor:
- Particulieren
- Bedrijven
- Scholen
- Instellingen
 
Je kunt je zowel individueel aanmelden als met een groep. De workshops en cursussen worden zowel gegeven in ons Atelier Artzinnig als op locatie. Waar? Dat bepaal jij!