gtag('config', 'UA-123353326-1');
 
 

Schilderworkshop

Workshop schilderen

Kunst maken, iedereen kan het!

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, teambuilding of naar een invulling om samen met vrienden, vriendinnen of familie iets gezelligs te doen? Dan is de workshop schilderen echt iets voor jou! En het leuke is… de workshop is zo ingericht dat iedereen - of je nu wel of geen ervaring hebt met verf, kwasten en een wit doek - met iets moois en persoonlijks naar huis gaat.

Onder het genot van een lekker hapje en drankje of kopje koffie of thee met iets lekkers in een gezellige ambiance maak je je eigen of een gezamenlijk kunstwerk. Gewoon iets moois voor jezelf, wat past in je interieur of je werkplek of om cadeau te geven, wat je maar wilt, jij bepaalt; abstract, landschap, je huisdier, Dikke Dames of elk ander thema, alles kan! Samen maken we een schilderij op maat.

Schilderworkshop

In deze 2,5 uur durende workshop schilderen maak je kennis met het schilderen. Het thema en het doel van de workshop bepaal je zelf. Uiteraard denk ik graag met je mee en inspireer ik je daarbij. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit of die van de groep. Speciale wensen? Maak ze vooral kenbaar en ik ga ermee aan de slag. Je werkt samen aan een schilderij of meerdere doeken of je kiest ervoor om iedereen een eigen werk te laten maken.

Een mogelijkheid is bijvoorbeeld een samengesteld kunstwerk maken op hout wat een kleurrijke collage vormt aan gezamenlijke herinneringen en momenten. Alle individuele kunstwerken worden bevestigd op een houten onderplaat en achteraf voorzien van een omlijsting in kleur naar keuze. Het resultaat is een uniek, blijvend kunstwerk en een mooie herinnering aan deze dag.

Data

De datum bepalen we samen.

Locatie

De locatie van de workshop schilderen: ons atelier in Prinsenbeek (bij Breda) of op jouw locatie (in overleg).

Prijs

Ik maak graag een voorstel op basis van jouw wensen. Die staan centraal. En geen zorgen om de prijs, ik heb voor elk budget een creatieve invulling. De schilderworkshop kun je boeken vanaf € 24,95 per persoon. Dit is inclusief materialen, koffie/thee met lekkers. De kosten van de workshop zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de werkvorm en eventueel speciale wensen. 

Deelname

Deelname is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.

Informatie

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een offerte over de workshop schilderen contact met me op. Dat kan telefonisch via 0620202951 of via onderstaand contactformulier.
 
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Offerte aanvraag voor :*
Opmerking:
 
 
 
“Tijdens mijn vrijgezellendag werd ik verrast met de schilderworkshop. Van iedere vriendin heb ik nu een persoonlijk schilderijtje die de band ik die met ze heb symboliseert. De sfeer was gezellig met een hapje en de wijntjes vloeiden rijkelijk…”
 

Bekijk ook:

Artzinnig Bedrijfsuitje creatieve workshop
Artzinnig Smakelijk schilderen
Artzinnig Cursus tekenen en schilderen
Artzinnig Tekenles
Artzinnig Workshop Powertex