gtag('config', 'UA-123353326-1');
 
 

Teambuilding

Bedrijfsuitje creatieve workshop

Teambuilding door kunst

Op zoek naar een leuke bezigheid om samen met je collega's te doen? Maak een kunstwerk met verf en kwast! Of je nu aan teambuilding wilt doen, die saaie wanden op kantoor in stijl wilt opvrolijken of een thema van een project letterlijk meer kleur wilt geven… ga er samen voor. Trommel  je collega’s op en ga los met kwasten, verf, schilderdoek of andere materialen. Even weg van de werkplek en nieuwe energie opdoen in een gezellige sfeer. Succes verzekerd!
Vooraf bedenken we samen het doel en het thema van de sessie. Aan de hand daarvan werk ik een voorstel op maat uit. Het doel is het uitgangspunt, de creatieve invulling is het middel. Samen gaan we lekker aan de slag door te doen!

Voor wie?

Deze workshop is voor elk bedrijf of organisatie dat op zoek is naar een uniek en origineel bedrijfsuitje… met als kers op de taart mooie en eigen kunstwerken voor op kantoor of op de thuiswerkplek!
Deze manier van teambuilding is uitstekend geschikt voor bedrijven, instellingen en scholen.

Locatie

De sessie wordt gehouden in het Artzinnig-atleier of op een locatie naar keuze.

Prijs

Ik maak graag een voorstel op basis van jouw wensen. Die staan centraal. En geen zorgen om de prijs, ik heb voor elk budget een creatieve invulling. Al vanaf € 24,95 per persoon organiseer ik een workshop van 2,5 uur. Dit bedrag is inclusief materialen en exclusief reiskosten. Liever een andere invulling? Er is natuurlijk veel meer mogelijk! 
De kosten van de workshop zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de werkvorm en eventueel speciale wensen. 

Deelname

Deelname is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.

Contact

Neem voor alle mogelijkheden contact met me op voor het opvragen van een offerte.
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Aanmelden voor, meer informatie over:*
Opmerking:
 

Artzinnig Workshop schilderen

Artzinnig Smakelijk schilderen

Artzinnig Cursus tekenen en schilderen

Artzinnig Tekenles

Artzinnig Powertex