Tekenles

Altijd al graag (beter) willen leren tekenen? Dan ben je bij Atelier Artzinnig aan het juiste adres. We bieden diverse tekenlessen voor beginners en gevorderden. Als creatieve coach neem ik je mee in je eigen creatieve proces waarbij jouw werk, kunsten en handtekening centraal staan.

Beginners

Er gaat niets boven een goede basis! Dat is dan ook het eerste waar we aan gaan werken. Dat doen we aan de hand van (individuele of gezamenlijke) opdrachten die steeds meer specifiek en complexer worden. Op deze manier ontdekken we samen welke manier van tekenen het best bij je past. Aan het einde van de cursus beheers je een aantal technieken en weet je welke tekenstijl je verder wilt ontwikkelen.

Gevorderden

Je basis staat, tijd voor verdieping of verbreding. Als ‘ervaren’ tekenaar kun je kiezen om deel te nemen aan opdracht of om met je eigen idee en techniek aan de slag te gaan. Ik help je graag bij het maken van deze keuze. Sterker nog… als je er voor open staat, zal ik je vooral prikkelen om nieuwe paden te bewandelen. Uiteraard laat ik je niet los tijdens de tekenlessen, ik begeleid je daar intensief bij!

Intake

Om je zo goed mogelijk te kunnen coachen, maak ik graag kennis met je. In een persoonlijk intake-gesprek bespreken we of en wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen en wat je wilt bereiken op het gebied van tekenen. Natuurlijk sturen we onderweg bij als dat wenselijk is!

Materialen o.a.

Potlood, houtskool, pastelkrijt, stiften, ecoline

Tekentechnieken o.a.

Contrast, schaduw- en lichttonen
Arceren
Compositie
Perspectief

Stijlen o.a.

Modern
Romantisch
Stilleven
Portret
Abstract?

Cursusdata

De serie tekenlessen bestaat uit 5 of 10 wekelijkse bijeenkomsten. 

Elke cyclus wordt afgesloten met een gezellige happening in het Atelier, dat dan voor een zaterdag- of zondagmiddag wordt omgetoverd tot expositieruimte. Als cursist krijg je dan de mogelijkheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, je eigen werk te exposeren aan familie en vrienden.

Neem voor de eerstvolgende data contact met me op.

Tekenlessen kids & teens

Heb je altijd al willen leren tekenen? Meld je dan nu aan voor 5 lessen op de leukste middag van de week! 

Wat een leuk cadeau om te geven aan je kind of kleinkind!

Locatie

De tekenlessen vinden plaats in Atelier Artzinnig te Prinsenbeek (bij Breda).

Prijs

De cursusprijs bedraagt € 72,50 (5 lessen) of € 135,00 (10 lessen) per persoon. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee met lekkers. 

Deelname

Deelname geschiedt op basis van individuele inschrijving.

Informatie

Neem voor meer informatie over tekenlessen contact met me op.

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Aanmelden voor, meer informatie over:*
Opmerking:

 

Ook interessant:

Artzinnig Bedrijfsuitje creatieve workshop

Artzinnig Schilderworkshop

Artzinnig Smakelijk schilderen

Artzinnig Schildercursus

Artzinnig Workshop Powerprint

Artzinnig Workshop Powertex

Artzinnig Portret schilderen