Schildercursus

Schildercursus

Wil je graag leren schilderen, je techniek aanscherpen of een nieuwe ontwikkelen? Dan ben je bij Atelier Artzinnig aan het juiste adres. Ik bied diverse cursussen voor beginners en gevorderden. Als creatieve coach neem ik je mee in je eigen creatieve proces waarbij jouw werk, kunsten en handtekening centraal staan.

Meld je hieronder aan voor een gratis proefles of voor de deelname aan de schildercursus!

Beginners

Er gaat niets boven een goede basis! Dat is dan ook het eerste waar we aan gaan werken. Dat doen we aan de hand van (individuele of gezamenlijke) opdrachten die steeds meer specifiek en complexer worden. Op deze manier ontdekken we samen welke manier van schilderen het best bij je past. Aan het einde van de cursus beheers je een aantal schildertechnieken en weet je welke stijl je verder wilt ontwikkelen.

Gevorderden

Je basis staat, tijd voor verdieping of verbreding. Als ‘ervaren’ schilder(es) kun je kiezen om deel te nemen aan opdracht of om met je eigen idee en techniek aan de slag te gaan. Ik help je graag bij het maken van deze keuze. Sterker nog… als je er voor open staat, zal ik je vooral prikkelen om nieuwe paden te bewandelen. Uiteraard laat ik je tijdens schildercursus niet los, ik begeleid je daar intensief bij!

Intake

Om je zo goed mogelijk te kunnen coachen, maak ik graag kennis met je. In een persoonlijk intake-gesprek bespreken we of en wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen en wat je wilt bereiken op het gebied van schilderen. Natuurlijk sturen we onderweg bij als dat wenselijk is!

Materialen o.a.

Acrylverf
Olieverf
Aquarelverf
Schildertechnieken o.a.:
Penseelstreken
Nat in nat
Toepassen tonen
Kleuren mengen
Compositie

Stijlen o.a.

Modern
Romantisch
Stilleven
Portret
Abstract

Cursusdata

Deze schildercursus bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten van ieder 2,5 uur. Komt één van de data niet uit of keertje ziek? Geen probleem, er volgt altijd een (gratis) 11e les om de gemiste les in te halen.
Elke cyclus wordt afgesloten met een gezellige happening in het Atelier (in de buurt van Breda), dat dan voor een zaterdag- of zondagmiddag wordt omgetoverd tot expositieruimte. Als cursist krijg je dan de mogelijkheid om - onder het genot van een hapje en een drankje - je eigen schilderkunst te exposeren aan familie en vrienden.
Neem voor de eerstvolgende data contact met me op.

Locatie

Deze schildercursus vindt plaats in Atelier Artzinnig.

Prijs

De cursusprijs bedraagt € 175,00 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met lekkers en de expositie. 

Deelname

Deelname geschiedt op basis van individuele inschrijving.

Informatie

Neem voor meer informatie over deze schildercursus contact met me op.
 
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Aanmelden voor::*
 

Ook leuk om te doen:

Artzinnig Bedrijfsuitje creatieve workshop

Artzinnig Schilderworkshop

Artzinnig Smakelijk schilderen

Artzinnig Tekenles

Artzinnig Workshop Powerprint

Artzinnig Workshop Powertex

Artzinnig Portret schilderen

Artzinnig Creatieve kinderen