Powertex

Unieke (Mixed-Media) kunst op basis van een textielverharder

Werken met Powertex bied ik in verschillende vormen aan. Aan jou de keuze hoe ver je hier in wilt gaan. Hoe dan ook staat jouw kunstwerk, smaak, stijl, compositie en kleurgebruik altijd centraal. Persoonlijker kun je het niet maken.

En.... het lukt altijd!

Workshop Powertex Mixed-Media (2,5 uur)

Power wat..?? Powertex! Een textielverharder waarmee je materialen kunt verharden die absorberend zijn, zoals: textiel, papier, karton, pluche, leer… bij voorkeur natuurlijke materialen. Bij Atelier Artzinnig combineer ik dit met ruimtelijke materialen en bister (vandaar de naam Mixed-Media). Denk aan stukjes stof, zand, klei, bladeren, geprinte teksten, tempex bollen, boomschors en kralen. Al dit soort materialen zijn in het atelier aanwezig. Een persoonlijke touch aanbrengen aan je Mixed Media kunstwerk? Neem dan je eigen materiaal mee. Het resultaat is in een uniek, eigen en ruimtelijk kunstwerk op een doek of een plank.

Workshop Powertex Mixed-Media (1 dag)

In deze workshop van een dag zoomen we in op meerdere Powertex-technieken.

Workshop 'Jouw beeld maken met Powertex' (1 dag)

Liever een ruimtelijk en vrijstaand object maken met Powertex? Dat kan ook ook. Meld je dan aan voor de dagworkshop ‘Jouw beeld maken met Powertex’. In dit geval maken we geen combinatie met ruimtelijke materialen.

Cursus

Jouw kunst maken met Powertex (4 x 2,5 uur)
De kunst van het Powertex je echt eigen maken? Dan is de cursus ‘Jouw kunst maken met Powertex’ iets voor jou! In 4 bijeenkomsten van ieder 2,5 uur neem ik je nog verder mee in de wereld die Powertex heet.
Powertex is absoluut veilig voor mens en dier en voldoet aan de hoogste Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen.

Datum

Neem voor de eerstvolgende data contact met me op.

Locatie

De workshop ‘Powertex vindt plaats in Atelier Artzinnig in Prinsenbeek (in de buurt van Breda).

Prijzen

De workshop ‘Maak kennis met Powertex’ van 2,5 uur kost € 35,00 per persoon. Dit is inclusief materialen en koffie/thee met lekkers.
 
De dagworkshop ‘Maak kennis met Powertex Mixed-Media’ (6 uur) kost € 95,00 per persoon. Dit is inclusief materialen, koffie/thee met lekkers en lunch
 
De dagworkshop ‘Jouw beeld maken met Powertex’ (6 uur) kost € 95,00 per persoon. Dit is inclusief materialen, koffie/thee met lekkers en lunch.
 
De cursus ‘Jouw kunst maken met Powertex’ bestaat uit 4 bijeenkomsten van ieder 2,5 uur. De prijs van deze cursus is € 140,00 per persoon. Dit is inclusief materialen en koffie/thee met lekkers.

Deelname

Het is mogelijk om de workshop zowel individueel als met een groep te volgen. 

Informatie

Neem voor meer informatie over de workshop ‘Powertex’ contact met me op. 
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Aanmelden voor, meer informatie over:*
Opmerking:
 

 

 

Artzinnig Bedrijfsuitje creatieve workshop

Artzinnig Schilderworkshop

Artzinnig Smakelijk schilderen

Artzinnig Schildercursus

Artzinnig Tekenles

Artzinnig Workshop Powerprint

Artzinnig Portret schilderen

Artzinnig Creatieve kinderen